Sabtu, 13 April 2013

Anak Sedara Yang Baru...

Kalau sebelum nie aku dok membilang sampai berapa aku nak ada anak.  Now no more already...cukuplah dengan 3.  Ini adalah masa untuk aku membilang anak sedara..bukan main lagi dorang nie..lagi express dari aku..cewwaaah...

Dalam adik beradik aku sendiri dah sambut 2 boboi...salah sorang nie dia..dak tembam..cute..manja..comel..[ada ke baby yang tak comel? mestilah ada beb..time dia buat ragam melalak semedang]..

Nama dia Ahmad Musa..very2 simple name..

nilah Ahmad Musa..masa nie dalam hari lagi...
dan....gambar terbaru Ahmad Musa...


tembam kan?..ini pun dah lebih sebulan pic nie diambil...
Ahmad Musa tak ikut muka bapak dia..yup my bro dipanggil bapak.  Ahmad Musa ikut muka umi dia..chinese or korean look eh?  kata yang hangat n trendy k-pop kan?kekekekee...

And this is ..

Izzul Alhamd...the boy from my Ateh...welcome izzul...
dan seterusnya...bila dah abih pantang inilah upanya...


Macamkan dah beso jer kan?  baru masuk 2 bulan kepala dah toleh sana sini dah..very2 the pejal gitu..wait till umur dia 5-6bulan...harus dah laju merangkak..huhuhu 

Dan ini lak...

Yang kat atas tu anak2 sedara aku gak dari adik2 sepupu..ini adalah sebahagian jer yer..ada yang aku tak letak..bila kira2..perggh..ramai sungguh anak2 kecil dalam family aku...

Eish..bila citer orang beranak kecik nie sure abang aku tensi..member lum kahwin pehtu dok sorang2 kat Utara nun..for my bro.."leks bang..jodoh ko lum sampai.."  Ada sok silap2 ko lagi ramai anak dari kitorang..kekekekek  And dun forget kita pun ada pak sedara lum kahwin huhuhuu..

Selamat coti hujung minggu yer semua...sok rajin aku update blog aku nie lagi yer...tatatititutu..

3 ulasan :

  1. Hello Ida, thank you for dropping by my pondok.
    Ida, if you like, drop me your Gmail address in my pondok, I will note it down, but will not expose it, and will get in touch with you asap.
    Thank you.
    Best regards.
    Lee.

    BalasPadam
  2. Hi Akma,

    Waah..dasat yer dah jadi blogger siap menang anugerah lagi...bila2 senang aku singgah blog ko yer...


    Dear Uncle Lee,

    Thank you for dropping my blog too..i'm very sorry for not hopping to your blog for long. Will drop my email to u asap. Take care yer..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails